top of page

10 jaar PURO

Vandaag is het exact 10 jaar geleden dat ik met PURO gestart ben.

Even tijd om terug te blikken en stil te staan bij de afgelopen 10 jaar vind ik.


Er zitten nog veel ideeën en dromen in mijn hoofd die ik graag met PURO wil verwezelijken en dan ben ik soms geneigd om enkel naar deze dingen te kijken i.p.v. naar wat ik al gerealiseerd heb. En dat is ook al heel wat. Op 23-jarige leeftijd besloot ik om zelfstandig te worden en mijn liefde voor schoonheid en gezondheid in de praktijk om te zetten. Ondernemen is de ideale spiegel voor zelfontwikkeling. Want gaandeweg is PURO gegroeid en veranderd, maar ook ik. Want PURO zit in mij en mijn persoonlijkheid zit in PURO, deze zijn onlosmakelijk verbonden. Zeker als je in een sector werkt die zo persoonlijk met mensen omgaat. Ondernemen is telkens weer zoeken en onderzoeken waar je hart ligt, waar je gelukkig van wordt en dit in de praktijk omzetten.


Gaandeweg is mijn interesse in de kleurenenergie en innerlijk welzijn gegroeid en is dit mijn passie geworden. Telkens wanneer ik zie welke resultaten dit heeft bij mezelf en mijn klanten, vult mijn hart zich met liefde en warmte. Het holistisch totaalconcept van PURO is met de jaren gegroeid en geëvolueerd. Het blijft de belangrijkste peiler om je innerlijk welzijn in balans te brengen, samen met je huid omdat je op deze manier de beste resultaten gaat hebben. Want wanneer jij je goed voelt, gaat jouw energie beter stromen en straal je dit ook uit.

De mooiste skin glow ontstaat door het schijnen van je innerlijk licht.


Wanneer ik terug kijk naar foto's van hoe PURO er 10 jaar geleden uitzag, de folders, het aanbod, het logo, mijn klanten,... ben ik enorm dankbaar voor dit wondermooie parcour ik heb mogen afleggen. Het is goed om af en toe eens terug te kijken en beseffen wat je allemaal gerealiseerd hebt. Dit geeft nog meer energie en zin in de toekomst!


Daarbij wil ik ook graag al mijn lieve klanten bedanken voor het vertrouwen, de vriendschap, de feedback,... die ik de afgelopen 10 jaar van hen heb gekregen. Dankzij hen heb ik mijn ideeën in de praktijk kunnen omzetten en kan ik elke dag met vreugde en liefde doen wat ik het liefst doe: jouw energie in balans brengen en jouw laten stralen! Dank je!


Liefs,


Daphné

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page