top of page

De geboorte van The PURO Experience of de onverwachte reis naar meer Zelfliefde.

Ik kies er bewust voor om positief ingesteld te zijn en te kijken naar wat deze periode ons heeft bijgebracht en wat we nog steeds mogen doen tijdens deze bijzondere tijden. Velen onder jullie hebben me ook gevraagd hoe ik de lockdown heb ervaren en wat  deze periode mij heeft bijgebracht.

Tijdens de lockdown kon ik zelf genieten van meer vrije tijd en leven op een trager ritme. De lange ochtendwandelingen, de pracht van de natuur en de stiltes werden deel van mijn dagelijks leven. Ze zorgden ervoor dat mijn geest zich kon ontspannen, dat ik creatiever werd en dat ik tijd had om stil te staan bij wat ik nog wil bereiken met mijn praktijk en welke belevingen ik nog kon aanbieden. Ik merkte bij mijn klanten dat er een grotere behoefte ontstaan was aan zelfzorg, want we staan altijd klaar voor een ander waarbij we vaak de belangrijkste persoon in ons leven vergeten, namelijk onszelf. Zorg dragen voor jezelf bestaat uit lief zijn voor jezelf, die dingen doen die goed voelen voor jou en die je energie geven, houden jezelf. Kies voor het leven dat jij wilt, kies voor jouw geluk. Allemaal makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe weet je nu precies wat je wilt wanneer je leeft in een snel veranderende wereld waarin we steeds meer willen, waar veel nog niet genoeg is en we altijd uitkijken naar het weekend of de volgende vakantie en minder  in het moment leven en genieten van het hier-en-nu. De gebroorte v Met dit alles in mijn hoofd wou ik een beleving creëren voor jou waarin je even op de pauze knop kan drukken, stilte kan toelaten en connectie maken met je innerlijke zelf. Door in een totale staat van ontspanning en rust te komen, alle spanningen los te laten, creëer je ruimte om naar je innerlijke stem te luisteren. Deze stem begeleidt je op je Levenspad en schenkt je een vertrouwen in het Leven maar vooral in jezelf. Hierdoor ga je meer in je kracht staan en ervaar je een innerlijke vrede waardoor jij vanzelf gaat stralen! Deze beleving is gecreëerd door dezelfde passie van waaruit PURO is ontstaan: mensen te laten stralen doordat ze zich in balans voelen, vol energie en liefde. Omhels je gedachten, gevoelens, emoties en je lichaam. Ze maken deel uit van een uniek wezen: jij.

Liefs, Daphné

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page