top of page

JOUW STRALENDE ZELF:

EEN HOLISTISCHE BENADERING VOOR INNERLIJKE EN UITERLIJKE SCHOONHEID

Je bent goed genoeg.  Geef jezelf de liefde die je echt verdient.

Dat is het waardevolle gevoel dat ik met jou wil delen. Jouw lichaam wil jou iets vertellen. 
Luister met aandacht en verzorg het goed.  Samen zorgen we ervoor dat jij opnieuw kan stralen!

ONMOET DAPHNÉ: JOUW GIDS VOOR INNERLIJKE BALANS, VERTROUWEN EN ZELFLIEFDE

Graag stel ik me even voor aan jou.  Ik ben Daphné.

Ik ben een jonge vrouw die intens geniet van de kleine dingen in het leven. Mijn drijfveer is een passie voor holistische verzorging, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en gezondheid.

Verlang jij naar een leven waarin je straalt van innerlijke harmonie, zelfverzekerdheid en onvoorwaardelijke zelfliefde? En wil je ook nog eens schitteren met een adembenemende huid? Zoek niet verder, want ik sta klaar om je op jouw reis te begeleiden.

Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen jouw ware schoonheid te ontdekken en te omarmen.

PURO_Daphné.jpg
PURO lifestyle.jpg

MIJN ONTDEKKINGSREIS NAAR ZELFLIEFDE EN EIGENWAARDE

Jaren geleden werd ik zelf geconfronteerd met een uitdaging die niet alleen mijn huid, maar ook mijn zelfbeeld beïnvloedde. Een ongewenst 'zwangerschapsmasker' verscheen op mijn gezicht en liet me achter met gevoelens van onzekerheid.

De traditionele weg bood me geen bevredigende antwoorden.  Ik ontving enkel oppervlakkige oplossingen, gericht op het bestrijden van de symptomen.  Ik voelde me niet gehoord, want ik wist diep vanbinnen dat mijn huid me iets belangrijks te vertellen had.

Ik besloot het heft in eigen handen te nemen. In mijn zoektocht naar een oplossing ontdekte ik de kracht van de holistische benadering: het in harmonie brengen van mijn huid, lichaam en geest.

Ik dook in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, transformeerde mijn voedingspatroon, huidverzorgingsroutine en mijn mindset.

Het resultaat was verbluffend: mijn zwangerschapsmasker verdween op een natuurlijke wijze, dankzij de helende kracht van mijn eigen lichaam en geest.
 

Niet alleen mijn huid onderging een geweldige transformatie, ook ikzelf ervaarde een ware metamorfose.

Ik leerde mijn eigenwaarde kennen, durfde mijn grenzen aan te geven en voelde me energieker dan ooit tevoren. Deze reis naar zelfontdekking heeft me niet alleen geholpen om mijn fysieke uitdaging te overwinnen, het bracht me ook een dieper gevoel van eigenwaarde en zelfliefde.

DE KRACHT VAN HOLISTISCHE THERAPIE:

EEN INNERLIJKE TRANSFORMATIE VAN LICHAAM, GEEST EN ZIEL

Ben jij klaar voor een leven vol zelfvertrouwen, innerlijke balans, liefde en bruisende energie? Als holistisch therapeut, deel ik graag mijn kennis en ervaring met jou. Samen werken we aan jouw persoonlijke transformatie, waarbij we niet alleen naar de oppervlakte kijken, maar ook naar de diepere verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Heb je eerder nood aan een verkwikkende adempauze of een zalig ontspanningsmoment?   Dan heet ik je van harte welkom in mijn oase van rust.  In mijn toevluchtsoord laat je jouw stress en spanning moeiteloos van je afglijden.

IMG_20220111_102640_resized_20220224_120231724.jpg

14 JAAR EXPERTISE IN SCHOONHEID EN HOLISTISCHE VERZORGING

Met meer dan 14 jaar aan ervaring als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en een uitgebreide verzameling aanvullende certificeringen, waaronder chakraleer, Japanse gelaatsmassage, orthomoleculair voedingscoach (lichaamsschoonheid), Reiki I en II, en chakra massage, ben ik uitgerust met een breed scala aan vaardigheden en kennis. Mijn inzichten gaan verder dan alleen boeken en studie, ze zijn geworteld in mijn eigen persoonlijke ervaringen.

Ik nodig je graag uit om samen met mij op reis te gaan naar een plek in jezelf die wacht om geheeld, gezien en geliefd te worden. Samen zullen we op zoek gaan naar jouw unieke zelf,

zodat je van binnenuit kan stralen. En het mooie is, dit zal ook zichtbaar zijn aan de buitenkant!

ONTDEK VANDAAG NOG JOUW HOLISTISCHE REIS NAAR EEN STRALENDE SCHOONHEID EN INNERLIJKE BALANS.

Lijkt holistische therapie en verzorging wel iets voor jou?

Bekijk hier het aanbod.

Maak een afspraak en start jouw transformatie naar een leven vol rust, vertrouwen en energie. Neem de eerste stap op weg naar een stralende toekomst!

bottom of page