top of page

Slow mornings

Tijdens de lockdown heb ik mijn ochtendroutine veranderd. Er kwam plots meer tijd voor mezelf en om de dag bewuster te beginnen. Zo geniet ik nu van 'slow mornings'; tijdens de ochtend maak ik tijd voor een lekkere tas thee en mijn journal. Dit is nu mijn moment geworden om in te tunen bij mezelf en de intenties die ik zet voor die dag.

Hoe jij je dag start (mentaal en fysiek) bepaalt namelijk de rest van je dag.


Graag deel ik mijn ochtenritueel met jou!


Allereerst steek ik een kaars aan met een intentie die ik zet voor die dag. Dit kan zijn 'ik sta in mijn kracht' of 'ik heb vertrouwen' of iets waar jij je goed bij voelt. Door de kaars te branden, stuur je je intentie het Universum in. Daarna neem ik nu de tijd voor een lekkere tas thee. Vroeger dronk ik mijn tas thee als afsluiter na mijn eten met een lekker stukje pure chocolade erbij. Maar nu mijn heel routine veranderd is, geniet ik 's morgens al van warme thee en geniet ik bewust met al m'n zintuigen. Ik laat tas thee mijn handen verwarmen en geniet van de heerlijke geur van thee en probeer ik de smaken te herkennen. En ik moet toegeven, de warmte van de thee in de ochtend doet mijn lichaam deugd tijdens de koude winterdagen. Thee drinken doet me vertragen en dit moment voor mezelf zorgt ervoor dat ik mijn energie kan opladen.


Na een meditatie om m'n dag rustig te kunnen beginnen, schrijf ik in mijn journal. Een ritueel dat ik begin dit jaar begonnen ben om mijn emoties beter te kunnen herkennen en mijn dankbaarheid te vergroten. Het leert me nog meer te kijken en genieten van de kleine dingen in het leven. Na 10 min schrijven activeer je je onderbewuste en ontdek je wat er echt in je omgaat.


Om mijn ochtendritueel af te sluiten trek ik nog een engelenkaartje. Deze dagelijkse boodschap van de engelen doet me goed en zorgt ervoor dat mijn verbinding met Universum verbetert en vaak krijg ik antwoorden op vragen die ik tijdens mijn meditatie heb gesteld.


Nog een tip voor je thee:

Kies steeds voor biologische thee. De thee-industrie is geen propere industrie en er wordt massaal bespoten en dit wil je niet in je thee. Laat je thee je gezondheid bevorderen, niet je lichaam vervuilen.

Daarom kies is steeds voor de Solaris thee, deze is 100% biologisch en de blends zijn liefdevol samengesteld om je energie in balans te brengen en je chakra's te ondersteunen. Je kan hem kiezen op basis van smaak of op welke kleur jou het meeste aantrekt. Aan jou de keuze! Geniet er alvast van!


Liefs,


Daphné


Shop je Solaris thee:

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page