top of page

Mijn favoriete verzorgingsproducten tijdens de winter

Regelmatig krijg ik de vraag wat mijn favoriete verzorgingsproducten zijn uit het uitgebreide Sofri assortiment. Ik test alle producten grondig voor ze in de PURO shop komen. Zo kan ik jou als klant het best adviseren over de ingrediënten, de structuur, hoe het product aanvoelt en wat het exact doet voor jouw huid en welk resultaat jij mag verwachten. En aangezien onze huid in de winter andere noden heeft dan in de zomer, deel ik graag mijn all time favorites voor de winter met jou! Rood basic cream I love this one! Tijdens de winter heeft mijn huid echt nood aan rijkere cremes en meer verwennerij. Deze volle en smeuïge creme is mijn skin treat tijdens de nacht. Heerlijk om deze rijke basic cream goed in te masseren en je doorbloeding te laten stimuleren. Je voelt hoe de rood basic cream je huid verwent en haar terug energie geeft. Ook na een stevige winterwandeling doet hij je huid enorm deugd dankzij het smeuïge en verwennende structuur. En voor mij heeft hij mijn huid ook geholpen bij het verminderen van de pigmentvlekjes. Grape cell rah spot control Dit serum gebruik ik tijdens de winter en de zomer en wissel ik tijdens de lente en herfst af met andere serums. Mijn huid heeft lange tijd een zwangerschapsmasker (melasma) gehad onder invloed van hormonen, (ja, ook zonder zwanger te zijn :)) . Hierover binnenkort meer over in een andere blog:) Een van de producten die mijn huid heeft geholpen is het Grape cell rah spot control serum. Het zorgt ervoor dat de pigmentvlekjes en ouderdomsvlekjes verminderen en versterkt je huiddankzij anti-oxidanten waardoor je huid minder snel pigmentvlekjes aanmaakt. Na ongeveer een 6 weken zag je al vermindering en nu is het een enorm verschil tegenover enkele jaren geleden. Ik ben de Spot Control enorm dankbaar! Ik vind dit serum met de rode basic cream een super fijne combinatie omdat ze samen de pigmentatie aanpakken en verminderen, zonder je huid agressief te behandelen. Indigo handcream Deze handcreme verzacht mijn handen, trekt snel in de huid zonder vettig aan te voelen! Alles wat een handcreme voor mij moet doen. Je kan dus perfect deze handcreme aanbrengen en erna verder werken aan je computer. Een ander voordeel is dat hij waterproof is. Ook al was je je handen nadien, toch blijven je handen zacht aanvoelen. Violet 3 in one energy gel Deze is mijn favoriete douchegel om 2 redenen! Eerst en vooral omdat hij mijn huid zo zacht maakt en verzorgt door zijn melkachtige structuur. Ten tweede hou ik enorm van de geur van deze douchegel. Telkens ik de geur van vanille en witte lentebloesems ruik, ontspant mijn geest zich.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page