top of page

In harmony with the Universe

"If we are to live life in harmony with the Universe, we must all posses a powerful faith in what the ancients used to call fatum, what we currently refer to as destiny." - Serendipity -


Één van mijn favoriete kerstfilms is 'Serendipity'. Het is een film die ik al jaren élk jaar met veel plezier bekijk en me steeds weer een gevoel schenkt van warmte, liefde en vertrouwen. Ik leerde de film ongeveer 11 jaar geleden kennen. Hij deed me herinneren aan het feit dat wanneer we vertrouwen hebben in het Universum, in de Hogere Kracht, dat alles wat we op dat moment nodig hebben, op ons pad zal komen. En zo geschiedde,... ik leerde mijn man kennen :-)


Wanneer we dit diep vertrouwen voelen in onszelf, staan we ook open voor de signalen die het Universum ons stuurt. Dit kan zijn aan de hand van cijfers, een naam, een liedje, een bepaald woord dat voor jou van betekenis is. Door hier aandacht aan te schenken, ga je het leven ook op een andere manier bekijken en leer je op de subtiele details letten.

Zo kan het zijn dat je aan iemand denkt en plots hoor je een bepaald liedje, of kijk je op de klok en zie je dat het 11:11 is (dit is trouwens een teken van de engelen dat ze bij je zijn), of valt er een veer vlak voor jou,.... Het zijn die kleine signalen die het Leven ons geeft zodat we weten dat we niet alleen zijn.


Vraag om tekens

Door regelmatig stilte en ontspanning toe te laten, kan dit vertrouwen groeien in jou en leer je de signalen zien. Bevind je je op een kruispunt in je leven en je weet niet welke kant je op moet, dan kan je het antwoord vinden door middel van meditatie en ontspanning.

Stel je vraag luidop of in gedachten aan het Universum, of schrijf de vraag op in je journal en vertrouw er op dat het juiste antwoord op het juiste moment tot jou zal komen. Het Universum luistert altijd.


Herken de tekens

Het Universum communiceert met ons via muziek, cijfers, synchroniciteit of toevalligheden, in dromen of je vangt bepaalde woorden op van een gesprek,... Door te weten waar je op moet letten, leer je eerder tekens herkennen.

TIP: Noteer welke tekens je hebt ontvangen. Het is niet alleen een mooie oefening voor jezelf maar wanneer het Universum doorheeft dat jij een teken gaat herkennen, zal het meer openstaan om je meer begeleiding te geven. Weet dat je meer tekens ontvangt dan je je realiseert. Dus als iets voelt als een signaal dan is dat vaak ook zo.


Ik wens je veel liefde en vertrouwen.


Veel liefs,


Daphné

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page