top of page

SOFRI ENERGY COSMETICS

kleurenbanner.jpg

Ik koos heel bewust om te werken met Sofri Energy Cosmetics. De unieke product- en behandelingsfilosofie helpt je een mooiere, verzorgde huid te bekomen én je beter te voelen. De holistische behandelingen en producten werken zowel op de huid, als energetisch.

Sofri maakt gebruik van de kracht van plantenextracten en kleuren om je algehele welzijn te verbeteren. De verzorgingsproducten bevatten plantenextracten van de hoogste kwaliteit en natuurlijke organische stoffen die op biotechnologische wijze werden gewonnen. Zo wordt de levenskracht van de natuur en de bronnen van de wetenschap samengebracht.

Deze unieke holistische behandelmethode is gebaseerd op de oude wijsheid van de 7 kleuren van de chakra’s. 

 

Alle producten zijn vrij van:

  • parabenen

  • minerale oliën of derivaten

  • microplastic

  • genetisch gewijzigd materiaal

  • dierlijk celmateriaal

  • grotendeels biologisch afbreekbaar

 

Sofri respecteert de natuur en haar energiebronnen. Dat betekent dat er geen dierenproeven worden uitgevoerd. 

SOFRI AROMATHERAPIE

Geuren roepen herinneringen op, zorgen voor ontspanning, een stimulans en voor een geluksgevoel.

Ze strelen de ziel.

Natuurlijke essentiële oliën hebben altijd een invloed op het hele lichaam. Ze ondersteunen de huidfuncties, activeren onze bloedsomloop, kunnen het lichaam ontgiften en zorgen voor een lichamelijk en mentaal evenwicht en algemeen gevoel van welbehagen.

In combinatie met de Sofri color energy aroma's dringen de verzorgingsproducten makkelijk en diep in de huid, ondersteunen de eigenschappen van die bepaalde kleur en hebben allemaal een bepaald effect op de huid, lichaam en ziel.

aromatherapie.jpg
bottom of page