Titel

Holistische schoonheidverzorgingen

WELZIJN

Mens sana in corpore sano -  een gezonde geest in een gezond lichaam
Een goede gezondheid en een mooie huid begint binnenin. Daarom heb ik in het Welzijn-assortiment enkele producten die je gezondheid bevorderen én je elke dag bewust laten genieten van een me-time moment.

YVERUM

Omdat we in de winter vaak last hebben van droge en gesprongen lippen, ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke lippenverzorging die aan alle PURO-voorwaarden voldoet.
Hierdoor ben ik terecht gekomen bij het natuurlijk verzorgingsmerk Yverum.

Yverum Lip Care Stick

Kostbare natuurlijke boters en oliën zoals jojoba-olie, sheaboter en cacaoboter zorgen voor een optimale verzorging, voeding, bescherming en hydratatie van de lippen.
Duindoornolie is zeer rijk aan anti-oxidanten die de lippen beschermen tegen schadelijke (klimatologische) invloeden en heeft bovendien een regenererende werking. 
Deze lipbalsem is geheel kleurloos, geurloos en plakt niet.

4.8g - € 6.95
Yverum Lip Care Stick Collageen Roze

Kostbare natuurlijke boters en oliën zoals jojoba-olie, sheaboter en cacaoboter zorgen voor een optimale verzorging, voeding, bescherming en hydratatie van de lippen.
Duindoornolie is zeer rijk aan anti-oxidanten die de lippen beschermen tegen schadelijke (klimatologische) invloeden en heeft bovendien een regenererende werking.
Collageen verzorgt de lippen en geeft ze terug volume.
Deze lipbalsem geeft een subtiele roze tint aan de lippen en heeft een heerlijke smaak.

4.8g - € 19.95

TEATOX

In het Oosten is thee drinken een belangrijk onderdeel van een gezonde en bewuste levensstijl, het is een moment van bezinning en rust. Hierdoor kan je even aan de gejaagdheid van het dagelijks leven ontsnappen en genieten van een lekkere tas thee.
Dit is ook wat de oprichters (Michael en Felix uit Duitsland) van Teatox naar Europa wilden brengen. Door samen te werken met wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en theedeskundigen zijn ze tot 100% natuurlijke en krachtige blends gekomen die je lichaam, geest en ziel in evenwicht brengen. Elke thee is met zorg samengesteld met een helder en specifiek doel en met precies de juiste ingrediënten die voor dit doel nodig zijn.

Skinny morning


Bevordert het natuurlijk ontgiftingsproces en helpt je om op natuurlijke wijze gewicht te verliezen. Deze thee is ideaal om de dag mee te beginnen.


Ingrediënten skinny morning: Goji bessen, groene sencha en yerba maté


€ 10.95Skinny night

Bevordert het natuurlijk ontgiftingsproces en helpt je om op natuurlijke wijze gewicht te verliezen. De Skinny Night thee drink je 's avonds voor het slapen gaan. Deze groene thee zuivert en brengt jou en je spijsvertering tot rust.

Ingrediënten: rooibos, citroenmelisse, hibiscus en duizendblad

€ 10.95
Fresh focus

Deze groene thee geeft een boost om geconcentreerd te blijven en ondersteunt het leervermogen en het geheugen. Ginko en gingseng bestrijden de vermoeidheid en helpen het immuunsysteem. De ideale thee om je lichaam terug aan te sterken na ziekte.

Ingrediënten: groene thee, gember, appel-munt, eucalyptus, ginko, gingseng

€ 10.95

Sporty fruits


Een subtiel zoete thee om je lichaam terug in balans te brengen na een stevige work-out.


Ingrediënten: appelstukjes, hibiscus, gember, kaneel, pepermunt, anijs, framboos


€ 10.95Super herbs

Deze zeer krachtige mix van super kruiden, zoals gember, kurkuma, spirulina geven een frisse boost en laten je jouw innerlijke kracht ontdekken.

Ingrediënten: moringa (= proteïne bron), spirulina, kurkuma, gember, pepermunt

€ 10.95
Yoga spirit

Deze thee helpt bij het krijgen van rust en sereniteit. Ideaal na yoga of meditatie.

Ingrediënten: venkel, lavendel, kaneel, koriander, camomille, brandnetel

€ 10.95
Thermo-go bottle

Glazen to-go thermofles met infuser en hoogwaardig bamboo afsluiting.
Handig om je koude of warme thee mee te nemen op verplaatsing.
330ml
BPA vrij

€ 29.95

NO SWEAT DEODORANT

Deze deodorant is bewust gemaakt van natriumbicarbonaat met heilzame essentiële oliën voor een fris en alkaliserend resultaat.

NO schadelijke stoffen
SWEAT is gezond, ruikt beter
DEO lichaamseigen, super effectief en natuurlijk
DORANT duurzaam, gaat 2 tot 3 maanden mee

Beschikbaar is 5 heerlijke geuren, zoals Nojito, Coconuts, Mandarin, Lovender en Blossom


€ 12