top of page

WELKOM BIJ PURO

Ik ben Daphné en ik stel me graag even voor aan jou.

Ik ben een jonge vrouw met een enthousiaste interesse en jarenlange passie voor holistische verzorging, schoonheid, spiritualiteit, gezondheid en de natuur.


Jaren geleden kreeg ik zelf te maken met een ‘zwangerschapsmasker’ (pigmentatie in het gezicht), het had niet enkel een effect op mijn huid maar ook op mijn zelfbeeld. Ik verdiepte me hierdoor nog meer in de holistische benadering van je huid, lichaam en geest. Door te gaan onderzoeken wat mijn lichaam me wou vertellen en dit zijn geheel aan te pakken, namelijk met aangepaste verzorging, voeding, mijn lichaamsenergie te helen die dit veroorzaakt had, een posititieve mindset én met zelfliefde kwam ik tot langdurige resultaten.

Ik ervaar nu meer rust, vertrouwen, zelfliefde en geniet van een stralende huid.

PURO_Daphné.jpg
PURO lifestyle.jpg

IK NEEM JE OP MEE OP REIS

Mijn kennis komt niet enkel uit boeken en studies, maar ook uit persoonlijke ervaringen. We hebben allen onze ‘struggles in life’, maar ook de tools om hier door te komen en hiervan te leren. Mijn doel is om jou deze tools aan te reiken en mijn ervaringen met jou te delen zodat jij ook kan genieten van een leven vol vertrouwen, liefde en energie!

Graag neem ik je mee op reis naar een plek in jezelf die wacht om geheeld te worden, gezien te worden en geliefd te worden.
Samen met jou gaan we op zoek naar je unieke zelf zodat jij van binnenuit kan stralen.
En dat zie je van buiten!

WELKOM THUIS BIJ JEZELF

This is the beginning of loving yourself…

Welcome home

Liefs,

Daphné

IMG_20220111_102640_resized_20220224_120231724.jpg
bottom of page