top of page

HOLISTIC SELFCARE

Bij elke massage geniet je van kleurlichttherapie. Deze zorgt voor extra ontspanning voor zowel lichaam als geest én kunnen lichamelijke en/of emotionele blokkades vrijgemaakt worden.
Alle massages zijn women only.

 

 • RUG- EN SCHOUDERMASSAGE  € 37  25 min
  Dankzij deze korte massage verdwijnen alle spanningen in je rug en schouders, zodat je weer helemaal tot rust komt.


   

 • RELAXATIE MASSAGE  € 67   60 min
  Deze ontspannende lichaamsmassage met verwarmde olie zorgt voor een complete ontspanning van het lichaam.


   

 • CANDLE MASSAGE  € 77   60 min
  Dankzij de intensief voedende bijenwas van de kaars wordt niet alleen je huid verzorgd, maar je geest
  komt ook helemaal tot rust door de aangename geuren.

   

 • INNER BALANCE MASSAGE  € 57   40 min
  Deze energetische massage van de rug, handen en voeten brengt jouw energie en chakrasysteem in balans waardoor je een diepe ontspanning, innerlijke rust en een betere doorstroming van je energie ervaart. Kleurlichttherapie bevordert het in evenwicht brengen van de energie en is daarom inbegrepen in deze massage.

  De Inner Balance Massage kan helpen bij hormonale stoornissen, vermoeidheid, disbalans, spanning en stress, overprikkeling, emotionele problemen, onrust, nek- en rugklachten,...
  Soms zijn er meerdere massages na elkaar nodig, maar evengoed kan één sessie voldoende zijn.

   

 • OORKAARSEN  € 37   30 min
  Oorkaarsen werken lichaamszuiverend. Een lichte onderdruk in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht door de natuurlijke beweging van de vlam, geven een lichte massage van het trommelvlies. Ze geven een heerlijk gevoel van ontspanning en een zeldzame gewaarwording van geluk en geborgenheid.
  De oorkaars vermindert het drukgevoel in het hoofd, hoofdpijn en oorsuizingen.
  De oorkaarstherapie wordt steeds gecombineerd met kleurlichttherapie voor een intenser gevoel van ontspanning, geluk en geborgenheid.

   

 • PURO EXPERIENCE - € 149   120 minHolistic selfcare therapy die je weer verbindt met je diepst innerlijk wezen. Het opent de deur naar meer zelfliefde, kracht en vertrouwen. Jij en je huid ervaren een diepe ontspanning waardoor er een natuurlijke en langdurige huidverbeteringkan plaatsvinden.
  Ontdek hier wat deze holistic selfcare therapy voor jou kan betekenen.

TESTIMONIAL

Sinds mijn maandelijkse gesprekkenen massages bij jou krijg ik meer en meer het gevoel dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen en krijg ik meer inzicht in mezelf.

Jij helpt me op de tocht om mezelf te vinden.
Bedankt voor alle hulp!

—  Jirka

bottom of page