Titel

Holistische schoonheidverzorgingen

Blog

Welkom op de PURO-blog!
Hier vind je elke maand verzorgings- en gezondheidstips!

Geniet ervan!

Tot binnenkort!

overzicht:  volledig / samenvatting

10 jaar PURO

Geplaatst op 23 oktober, 2019 om 8:00 Comments reacties (0)Vandaag is het exact 10 jaar geleden dat ik met PURO gestart ben.
Even tijd om terug te blikken en stil te staan bij de afgelopen 10 jaar vind ik.Er zitten nog veel ideeën en dromen in mijn hoofd die ik graag met PURO wil verwezelijken en dan ben ik soms geneigd om enkel naar deze dingen te kijken i.p.v. naar wat ik al gerealiseerd heb. En dat is ook al heel wat. Op 23-jarige leeftijd besloot ik om zelfstandig te worden en mijn liefde voor schoonheid en gezondheid in de praktijk om te zetten. Ondernemen is de ideale spiegel voor zelfontwikkeling. Want gaandeweg is PURO gegroeid en veranderd, maar ook ik. Want PURO zit in mij en mijn persoonlijkheid zit in PURO, deze zijn onlosmakelijk verbonden. Zeker als je in een sector werkt die zo persoonlijk met mensen omgaat. Ondernemen is telkens weer zoeken en onderzoeken waar je hart ligt, waar je gelukkig van wordt en dit in de praktijk omzetten.


Gaandeweg is mijn interesse in de kleurenenergie en innerlijk welzijn gegroeid en is dit mijn passie geworden. Telkens wanneer ik zie welke resultaten dit heeft bij mezelf en mijn klanten, vult mijn hart zich met liefde en warmte. Het holistisch totaalconcept van PURO is met de jaren gegroeid en geëvolueerd. Het blijft de belangrijkste peiler om je innerlijk welzijn in balans te brengen, samen met je huid omdat je op deze manier de beste resultaten gaat hebben. Want wanneer jij je goed voelt, gaat jouw energie beter stromen en straal je dit ook uit.
De mooiste skin glow ontstaat door het schijnen van je innerlijk licht. 


Wanneer ik terug kijk naar foto's van hoe PURO er 10 jaar geleden uitzag, de folders, het aanbod, het logo, mijn klanten,... ben ik enorm dankbaar voor dit wondermooie parcour ik heb mogen afleggen. Het is goed om af en toe eens terug te kijken en beseffen wat je allemaal gerealiseerd hebt. Dit geeft nog meer energie en zin in de toekomst!Daarbij wil ik ook graag al mijn lieve klanten bedanken voor het vertrouwen, de vriendschap, de feedback,... die ik de afgelopen 10 jaar van hen heb gekregen. Dankzij hen heb ik mijn ideeën in de praktijk kunnen omzetten en kan ik elke dag met vreugde en liefde doen wat ik het liefst doe: jouw energie in balans brengen en jouw laten stralen! Dank je! 

Liefs,

Daphné

Selfness - Selfcare

Geplaatst op 7 oktober, 2018 om 3:40 Comments reacties (0)


Alles begint met liefde voor jezelf.

Wanneer je van jezelf en je lichaam houdt, zorg je beter voor jezelf en kies je voor de juiste voeding.
Wanneer je van jezelf houdt, gaan de dingen in het leven ook makkelijker, ben je gelukkiger én ken je je eigen grenzen.
Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe houden we nu toch van onszelf als we telkens toch kritiek geven op ons lichaam?


Telkens we in de spiegel staan, zien we imperfecties. Een rimpeltje hier, een vlekje daar, cellulitis hier en een vetkwabje daar.
Wel, daar in de spiegel begint het transformatieproces! In plaats van naar deze " imperfecties" te kijken, kijken we naar dingen die we wél mooi vinden aan onszelf.
Dit kan een mooie stralende glimlach zijn, je wenkbrauwen, je ogen die stralen vol levenslust, je mooie haarkleur,... maar ook je sterk lichaam  dat jou al heeft gebracht tot waar je nu bent.
Je lichaam heeft misschien al leven gegeven aan mooie, gezonde kinderen of jouw lichaam traint misschien mee voor een marathon die je tot een goed einde wilt brengen,... Jouw lichaam helpt jou om elke dag de dingen te doen die jij graag doet.
Zeg daarom even "DANK JE LIEF LICHAAM" in de spiegel.


Telkens we 's morgens in de spiegel kijken, kunnen we de dag beginnen met een "Goeiemorgen (naam), ik hou van je!".
Deze zin brengt je zelfliefde op gang. In het begin is het niet altijd makkelijk, maar geef jezelf de tijd. En je zal merken dat je na een tijdje de liefde voelt stromen!

Wanneer je van jezelf en je lichaam houdt, ga je ook bewuster om met voeding. Dit wil zeggen dat je voor onbewerkte voeding kiest en voor minder alcohol en suikers. Dan wil je je lichaam gezonde en energierijke voeding geven waardoor het zich nog beter kan voelen.
Gezonde  voeding is niet enkel voeding voor je lichaam, maar ook voor je geest. Er is namelijk een verband met fastfood/suikers en depressies. Dus meer groenten en fruit zorgt ook voor een frisse geest!

Jezelf graag zien zorgt ook voor regelmatig tijd nemen voor jezelf. Dit kan je doen door te gaan sporten, wandelen, genieten van een goed boek, een warm bad nemen,...

Ook je dagelijkse huidverzorging is een ritueel uit eigenliefde.
Het is daarom belangrijk om dit heel bewust te doen zodat de producten nog dieper kunnen inwerken en je zowel je lichaam als geest verzorgt. Door je lichaam aandacht te geven en het bewust verzorging te geven, geef je jezelf de liefde die jij verdient.


Selfcare doe je uit liefde voor jezelf, zowel body & mind.


Liefs,


Daphné

Welkom!

Geplaatst op 30 augustus, 2018 om 7:05 Comments reacties (0)

Hallo!


Wat fijn dat je rondkijkt op de nieuwe PURO website!

Na meer dan 8 jaar werd het tijd voor verandering en vernieuwing. Het nieuwe logo past nog beter bij de PURO filosofie: een evenwicht tussen lichaam en geest, dankzij de kracht van kleuren.
Met deze nieuwe site blijf je nog beter op de hoogte van alle nieuwe verzorgingen en producten die we in het PURO gamma hebben.


Regelmatig zullen er blogs gepost worden met verzorgings- en gezondheidtips, leuke weetjes over PURO, tips voor een positief en energierijk leven. Op deze manier komt PURO nóg dichter bij jou!

In de blogs wil ik je ook graag meer vertellen over de huid. Met haar 2m² is het ons grootste orgaan én ook één van de belangrijkste!
Ze  beschermt ons steeds tegen verwondigen, infecties, koude en warmte, vormt de barrière tussen ons innerlijk en ons uiterlijk.
Dit bijzonder fascinerende orgaan verdient daarom ook de juiste verzorging die op de juiste manier wordt aangebracht.
Dagelijks zorgvuldig reinigen, exfolieren, voeden, beschermen en regelmatig een masker aanbrengen is essentiëel voor een mooie en gezonde huid.
Omdat iedere huid en iedere persoon uniek is, vraagt ze ook een heel persoonlijke aanpak en verzorging. Het is belangrijk om jou te laten bijstaan door een expert die jou kan zeggen wat je huid op dat moment nodig heeft voor een optimale gezondheid.
Ik sta graag voor jou klaar om je hier in te begeleiden!

Lees hier binnenkort meer over!


Kleurrijke groetjes,


Daphné

Rss_feed