DE PURO BLOG

Hier vind je regelmatig nieuwe verzorgings-, lifestyle en gezondheidstips.


Geniet ervan!

Mijn favoriete verzorgingsproducten tijdens de winter

26 januari 2020

Regelmatig krijg ik de vraag wat mijn favoriete verzorgingsproducten zijn uit het uitgebreide Sofri assortiment.

Ik test alle producten grondig voor ze in de PURO shop komen. Zo kan ik jou als klant het best adviseren over de ingrediënten,

de structuur, hoe het product aanvoelt en wat het exact doet voor jouw huid en welk resultaat jij mag verwachten.

En aangezien onze huid in de winter andere noden heeft dan in de zomer, deel ik graag mijn all time favorites voor de winter met jou!


Rood basic cream

I love this one! Tijdens de winter heeft mijn huid echt nood aan rijkere cremes en meer verwennerij. Deze volle en smeuïge creme is mijn skin treat tijdens de nacht.

Heerlijk om deze rijke basic cream goed in te masseren en je doorbloeding te laten stimuleren. Je voelt hoe de rood basic cream je huid verwent en haar terug energie geeft.

Ook na een stevige winterwandeling doet hij je huid enorm deugd dankzij het smeuïge en verwennende structuur.

En voor mij heeft hij mijn huid ook geholpen bij het verminderen van de pigmentvlekjes.


Grape cell rah spot control

Dit serum gebruik ik tijdens de winter en de zomer en wissel ik tijdens de lente en herfst af met andere serums.

Mijn huid heeft lange tijd een zwangerschapsmasker (melasma) gehad onder invloed van hormonen, (ja, ook zonder zwanger te zijn :)) . Hierover binnenkort meer over in een andere blog:)

Een van de producten die mijn huid heeft geholpen is het Grape cell rah spot control serum. Het zorgt ervoor dat de pigmentvlekjes en ouderdomsvlekjes verminderen en

versterkt je huiddankzij anti-oxidanten waardoor je huid minder snel pigmentvlekjes aanmaakt.

Na ongeveer een 6 weken zag je al vermindering en nu is het een enorm verschil tegenover enkele jaren geleden. Ik ben de Spot Control enorm dankbaar!

Ik vind dit serum met de rode basic cream een super fijne combinatie omdat ze samen de pigmentatie aanpakken en verminderen, zonder je huid agressief te behandelen.


Indigo handcream

Deze handcreme verzacht mijn handen, trekt snel in de huid zonder vettig aan te voelen! Alles wat een handcreme voor mij moet doen.

Je kan dus perfect deze handcreme aanbrengen en erna verder werken aan je computer. Een ander voordeel is dat hij waterproof is. Ook al was je je handen nadien, toch blijven je handen zacht aanvoelen.


Violet 3 in one energy gel

Deze is mijn favoriete douchegel om 2 redenen! Eerst en vooral omdat hij mijn huid zo zacht maakt en verzorgt door zijn melkachtige structuur. Ten tweede hou ik enorm van de geur van deze douchegel.

Telkens ik de geur van vanille en witte lentebloesems ruik, ontspant mijn geest zich.

Gebarsten lippen

21 december 2019

Met de feestdagen is de rode lippenstift vaak de finishing touch bij onze feestoutfit.

Maar wat als de rode lippenstift niet tot zijn recht komt door droge en gebarsten lippen?

De velletjes op de lippen zijn niet zo verzorgd en het voelt ook niet fijn aan.

Hierbij geef ik je graag enkele verzorgingstips om je lippen weer in topconditie te brengen.


Scrub

Door je lippen regelmatig op een zachte manier te scrubben, verwijder je alle overtollige velletjes.

Dit kan je perfect doen met je peeling die je voor je gezicht gebruikt.


Lippenbalsem

Gebruik heel de dag door een verzorgende lippenbalsem. Lippenverzorging op basis van natuurlijke oliën werken het beste.


Bescherming

Vergeet je lippen niet te beschermen als je gaat skiën of tijdens de zomermaanden. De lippen zijn ook gevoelig aan verbranding door de zon.


Masker

Hebben je lippen toch nog meer verzorging nodig? Dan kan je je lippen verwennen door af en toe je gezichtsmasker op de lippen aan te brengen. Dit zorgt voor een extra hydratatie en kan je perfect doen voor je gaat slapen.

 10 jaar PURO

24 oktober 2019

Vandaag is het exact 10 jaar geleden dat ik met PURO gestart ben.

Even tijd om terug te blikken en stil te staan bij de afgelopen 10 jaar vind ik.


Er zitten nog veel ideeën en dromen in mijn hoofd die ik graag met PURO wil verwezelijken en dan ben ik soms geneigd om enkel naar deze dingen te kijken i.p.v. naar wat ik al gerealiseerd heb. En dat is ook al heel wat. Op 23-jarige leeftijd besloot ik om zelfstandig te worden en mijn liefde voor schoonheid en gezondheid in de praktijk om te zetten. Ondernemen is de ideale spiegel voor zelfontwikkeling. Want gaandeweg is PURO gegroeid en veranderd, maar ook ik. Want PURO zit in mij en mijn persoonlijkheid zit in PURO, deze zijn onlosmakelijk verbonden. Zeker als je in een sector werkt die zo persoonlijk met mensen omgaat. Ondernemen is telkens weer zoeken en onderzoeken waar je hart ligt, waar je gelukkig van wordt en dit in de praktijk omzetten.


Gaandeweg is mijn interesse in de kleurenenergie en innerlijk welzijn gegroeid en is dit mijn passie geworden. Telkens wanneer ik zie welke resultaten dit heeft bij mezelf en mijn klanten, vult mijn hart zich met liefde en warmte. Het holistisch totaalconcept van PURO is met de jaren gegroeid en geëvolueerd. Het blijft de belangrijkste peiler om je innerlijk welzijn in balans te brengen, samen met je huid omdat je op deze manier de beste resultaten gaat hebben. Want wanneer jij je goed voelt, gaat jouw energie beter stromen en straal je dit ook uit.

De mooiste skin glow ontstaat door het schijnen van je innerlijk licht.


Wanneer ik terug kijk naar foto's van hoe PURO er 10 jaar geleden uitzag, de folders, het aanbod, het logo, mijn klanten,... ben ik enorm dankbaar voor dit wondermooie parcour ik heb mogen afleggen. Het is goed om af en toe eens terug te kijken en beseffen wat je allemaal gerealiseerd hebt. Dit geeft nog meer energie en zin in de toekomst!


Daarbij wil ik ook graag al mijn lieve klanten bedanken voor het vertrouwen, de vriendschap, de feedback,... die ik de afgelopen 10 jaar van hen heb gekregen. Dankzij hen heb ik mijn ideeën in de praktijk kunnen omzetten en kan ik elke dag met vreugde en liefde doen wat ik het liefst doe: jouw energie in balans brengen en jouw laten stralen! Dank je!


Liefs,


Daphné


Selfcare Selfness

7 oktober 2018

Alles begint met liefde voor jezelf.

Wanneer je van jezelf en je lichaam houdt, zorg je beter voor jezelf en kies je voor de juiste voeding.

Wanneer je van jezelf houdt, gaan de dingen in het leven ook makkelijker, ben je gelukkiger én ken je je eigen grenzen.

Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe houden we nu toch van onszelf als we telkens toch kritiek geven op ons lichaam?


Telkens we in de spiegel staan, zien we imperfecties. Een rimpeltje hier, een vlekje daar, cellulitis hier en een vetkwabje daar.

Wel, daar in de spiegel begint het transformatieproces! In plaats van naar deze " imperfecties" te kijken, kijken we naar dingen die we wél mooi vinden aan onszelf.

Dit kan een mooie stralende glimlach zijn, je wenkbrauwen, je ogen die stralen vol levenslust, je mooie haarkleur,... maar ook je sterk lichaam dat jou al heeft gebracht tot waar je nu bent.

Je lichaam heeft misschien al leven gegeven aan mooie, gezonde kinderen of jouw lichaam traint misschien mee voor een marathon die je tot een goed einde wilt brengen,... Jouw lichaam helpt jou om elke dag de dingen te doen die jij graag doet.

Zeg daarom even "DANK JE LIEF LICHAAM" in de spiegel.


Telkens we 's morgens in de spiegel kijken, kunnen we de dag beginnen met een "Goeiemorgen (naam), ik hou van je!".

Deze zin brengt je zelfliefde op gang. In het begin is het niet altijd makkelijk, maar geef jezelf de tijd. En je zal merken dat je na een tijdje de liefde voelt stromen!


Wanneer je van jezelf en je lichaam houdt, ga je ook bewuster om met voeding. Dit wil zeggen dat je voor onbewerkte voeding kiest en voor minder alcohol en suikers. Dan wil je je lichaam gezonde en energierijke voeding geven waardoor het zich nog beter kan voelen.

Gezonde voeding is niet enkel voeding voor je lichaam, maar ook voor je geest. Er is namelijk een verband met fastfood/suikers en depressies. Dus meer groenten en fruit zorgt ook voor een frisse geest!


Jezelf graag zien zorgt ook voor regelmatig tijd nemen voor jezelf. Dit kan je doen door te gaan sporten, wandelen, genieten van een goed boek, een warm bad nemen,...


Ook je dagelijkse huidverzorging is een ritueel uit eigenliefde.

Het is daarom belangrijk om dit heel bewust te doen zodat de producten nog dieper kunnen inwerken en je zowel je lichaam als geest verzorgt. Door je lichaam aandacht te geven en het bewust verzorging te geven, geef je jezelf de liefde die jij verdient.


Selfcare doe je uit liefde voor jezelf, zowel body & mind.


Liefs,


Daphné
Blog


No entries.

Rss_feed